Camera inspectie

Camera inspectie

Heeft u last heeft van een steeds terugkomend verstopt riool? Stinkt het in huis naar het riool? Of heeft u last van rioolvliegjes?

Dan kunnen wij een camera inspectie uitvoeren. De camera inspectie geeft weer hoe de rioolbuizen lopen, of er blijvende problemen in het riool zitten. Denk hierbij aan boomwortels, verzakkingen of scheuren. Met een tracer kan vervolgens de exacte locatie van de camera opgezocht worden. Hierdoor hoeft bijvoorbeeld niet de hele tuin losgegraven te worden. De schade kan zo beperkt blijven.

Ook kan er preventief een inspectie worden gedaan. Zo kan er gekeken worden of het riool nog intact is en of er geen verstopping begint te ontstaan.

Neem nu contact met ons op

Wij maken ook gebruik van rookinspectie

Naast een camera inspectie kunnen we ook gebruik maken van een rookinspectie. Deze techniek wordt ingezet bij stankoverlast en/of lekkages. De rook laat zien waar de kapotte/ zwakke stukken van de buizen zitten.

Naar aanleiding van de camera-inspectie of de rook-inspectie komt het voor dat er gerepareerd of gerenoveerd moet worden. Daar brengen we graag een vrijblijvende offerte voor uit! Wilt u meer informatie hierover, dan kunt u hier contact opnemen met ons.

Camera inspectie door GS Rioolservice

 

Misschien zijn deze pagina’s ook interessant voor u:
Ontstoppingsbedrijf Arnhem | Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn | Ontstoppingsbedrijf Amersfoort

4.4/5.0
Op basis van 7 beoordelingen bij Google